• Ontdek hier onze samenwerkingen

  Memories By Lien

  Bij Lien vind je de leukste cadeau's en hebbedingetjes, wil je nog origineler uit de hoek komen? Laat je cadeau's dan personaliseren door haar, zij maakt het precies zoals jij in gedachten hebt.

   

  Heb je een feestje, een geboorte, verjaardag, communie, eender welke speciale gelegenheid of je wilt gewoon een mooie herinnering met je gezin/familie.

  Lien is een super fotografe en zet al jullie mooiste momenten vast in een bijzondere herinnering.

   

  Je kan haar contacteren via:

  Instagram

  Facebook

  www.memoriesbylien.com

  Lapis

  Jarne en zijn best friend Marissa hebben een fantastische passie voor edelstenen.

  Na onze eerste ontmoeting was de klik met hun meteen gemaakt. Er ontstond al snel een mooie vriendschap en we kregen van hun de wondermooie bijnaam: De Engelenmensen

   

  Met Jarne zijn ruime aanbod aan edelstenen in alle vormen en maten is onze samenwerking ment to be!

   

  Vanaf nu kan je tal van edelstenen van hem bij ons vinden in een mooi juweel dat hij zelf maakt.

  zoals o.a: oorbellen; armbanden; ringen; hangers, etc.

   

  Instagram

  Facebook

  www.lapisstenen.be

  De Goede Aarde

  In het avontuur van mijn spirituele groei is Peter van De Goede Aarde op mijn pad gekomen. Ik heb al veel van hem mogen bijleren en zijn behandelingen mogen ervaren. Mijn spiritueel avontuur verloopt met ups & downs, periodes dat ik minder bezig was met dit hele gebeuren en periodes dat ik hier extra aandacht voor had. Recent ben ik er weer volledig ingerold en wordt mijn avontuur alleen maar weer verder gezet. Deze verderzetting is gekomen door de fantastische samenwerking dat ik met Peter ben mogen aangaan. Dus vanaf nu zullen er ook Producten van hem langs komen in Angel of Beauty.

   

  Bij De Goede Aarde kan je terecht voor al je spirituele noden, van edelstenen tot holistische behandelingen. En zelfs veer meer dan dat, Peter heeft steeds een luisterend oor voor ieder dat hier nood aan heeft.

   

  Instagram

  Facebook

  www.degoedeaarde.be

 • Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking?

  Aarzel niet om mij te contacteren!

  Alle berichten
  ×