• Arjoma

  With some oil we support your mind, soul & body

  broken image
 •  

   

  broken image

  Ontstaan

  Als er een samenwerking ontstaat tussen 2 toffe meiden met een passie voor ontspanning, me-time & etherische oliën dan kunnen er alleen maar fantastische producten ontstaan.

   

  Beiden wilden we in onze ondernemingen iets doen met etherische oliën. Met een geweldige vriendschap en na een super brainstorm is het idee ontstaan hier samen rond te werken. We zijn gaan kijken welke producten we willen en aansluiten aan onze ondernemingen, welke doelen willen we met de uiteindelijke geur bereiken.

   

  Na nog vele brainstorms is Arjoma en de producten ontstaan.

  broken image

  Geuren & doelen

  Bij elke geur hangt een doel vast van wat wij willen bereiken dat de geur bij jou doet.

   

  Sleep tight

  Wil je een me-time moment, even helemaal ontspannen of heb je last met slapen? Dan is volgens ons de geur "sleep tight" ideaal voor jou!

   

  Keep on focus

  Heb je even een dipje of kan je je niet goed focussen op wat je doet? Dan helpt de geur "keep on focus" je er boven op. Deze frisse geur geeft je mind een boost om er weer tegen aan te kunnen.

   

  Cozy home

  Heb je het gevoel dat je iets mist? Je geen blijf met jezelf weet? Je even een mindere dag hebt? Dan is de geur "Cozy home" de dikke knuffel die je op dat moment nodig hebt.

   

  Down to earth

  Even een dagje als kip zonder kop? Hyperactief? Je energie niet kwijt kunnen? Dan zorgt de geur "Down to earth" dat je weer helemaal 1 wordt met de aarde en dat je weer met je voetjes op de grond komt te staan.