• broken image

  Pedicure

  Onze voeten mogen we zeker niet vergeten, zij brengen ons overal waar we heen willen en hebben veel te doorstaan. Nagels knippen, nagelriemen proper zetten, eelt verwijderen en een voetmassage. Het wordt allemaal gedaan.

  Heeft u last van andere problemen zoals: likdoorns, vervelende druk tussen; op of onder uw tenen, nagels die "raar" groeien of andere problemen?
  Dit kan opgelost worden: likdoorns worden verwijderd; vervelende druk wordt verlicht d.m.v ortheses. Binnekort kunnen ook nagels die "verkeerd" groeien behandeld worden d.m.v nagelbeugels; Heeft u nagel een trauma opgelopen en groeit deze deels niet meer? dan kan dit opgelost worden d.m.v een nagelreconstructie.

  Bepaalde problemen kunnen ook andere oorzaken hebben, ik ga samen met u opzoek naar die oorzaak.
  Door mijn kleine kennis van een korte periode aan de paramedisch hoge school kunnen we samen opzoek gaan naar de oorzaak, als nodig verwijs ik u door naar een arts of podotherapeute die samen met ons mee kan kijken naar een mogelijke (duo) behandeling.

   

  Twijfel niet om een afspraak te maken of uw vraag te stellen via het contactformulier.
   

  Uw voeten dragen veel met zich mee en kunnen uw en mijn aandacht zeker gebruiken.

  broken image

  Specialisatie behandelingen Pedicure

  Wanneer u last heeft van een ingegroeide of een sterk rond gegroeide teennagel helpt een nagelbeugel de groei van de nagel te reguleren en helpt het de druk te verminderen. Het doel is om de nagels weer terug te brengen tot normale pijnloze groei.

   

  De beugel wordt op maat gemaakt en is bedoeld om de nagel in de juiste vorm te houden en om zo de druk te verminderen. De beugel wordt met een speciale lijmtechniek aangebracht op uw nagel. Hierdoor zal de nagel uit de nagelwal omhoog getrokken worden en wordt de groei van de nagel gecorrigeerd. De nagel-beugel is gemaakt van chirurgisch staal met daar overheen een verguld laagje. Het grote voordeel is dat deze beugel op bijna alle nagels toe te passen is, ook op gevoelige nagels.

  broken image

  Er zijn verschillende mogelijkheden om nagelbeugels toe te passen zoals de plakbeugel, met haakjes aan beide zijden, of 1 haakje en 1 plakzijde. Er zijn diverse nagelbeugels beschikbaar, ik zal ter plaatse bekijken welke beugel voor u het meest geschikt is.

   

  De duur van deze therapie is afhankelijk van het herstel van de nagelplaat. Controle dient om de zes weken te gebeuren om te beoordelen of het herstel voorspoedig verloop en eventuele correcties noodzakelijk zijn.

  broken image

  Een nagelreconstructie wordt gebruikt om beschadigde nagels te herstellen. Zo kunnen gescheurde, afbrokkelende en kapotte nagels, ontbrekende nagelhoeken, trauma nagels, schimmelnagels,... gerepareerd worden.

  De natuurlijke nagel wordt gecorrigeerd door middel van een gel.

  Een nagelreconstructie geeft fantastische resultaten en het voelt heel natuurlijk aan.

  Nagelreconstructie is toepasbaar bij zowel mannen, als vrouwen!

 • Vragen over een behandeling?

  Neem dan contact op, ik help je graag verder.