Rollercoaster

27 Januari 2023

· Something about me

 

broken image

Wat zijn de laatste maanden een rollercoaster geweest.
Keelontsteking, ontsteking op patellapees, bronchitis en nu zitten we dan met gebroken ribben.

Gelukkig komt alles altijd goed
De laatste maanden van 2022 waren enorm druk. Dit maakte mijn lichaam duidelijk door ziek te worden, maar luisteren dat was precies moeilijk dus gaf het mij maar gebroken ribben zodat ik wel MOET luisteren. Een hele mooie les om te luisteren naar men lichaam, het brengt wel mooie kansen met zich mee. Zoals dat we ons goed kunnen voorbereiden op 2023 dat we het minder druk (voornamelijk in men hoofd) gaan hebben.

Tijd nemen voor mezelf en men gezin
Doordat ik niet veel mag en kan doen thuis heb ik mooie extra momenten kunnen maken voor mijn gezin, uiteraard zitten hier ook minder leuke momenten bij. We hebben afscheid moeten nemen van Vake Halle. Wetende dat hij zijn rust gevonden heeft en terug is bij zijn geliefde maakt het lichter voor ons allen. Voor Este bracht dit met zich mee dat ze de vraag van Bonnie & Bompie kreeg of dat ze voor de Hamster van Vake Halle wou zorgen omdat Vake Halle heel ziek is en nu voor heel lang blijft slapen. Een mooie gelegenheid om onze 4 jarige kapoen "zorgen voor" aan te leren. Bobo zal niets te kort komen en heel goed verzorgt worden door ons allen, een mooi gezinsmomentje extra erbij.

Mijn tip: kijk niet alleen naar de negatieve kanten van een gebeurtenis, maar geef ook extra aandacht aan de positieve kanten ervan en geniet.