Openbloeien

12 Maart 2023

· Something about me
broken image


De laatste jaren waren moeilijk voor mij, veel te verwerken en mezelf helemaal verloren hierdoor. November 2022 is er verandering in gekomen.

Zoals jullie konden lezen in de blog van januari was mijn lichaam op en ben ik veel ziek geweest de afgelopen maanden.
Januari was de noodkreet van mijn lichaam om het rustiger aan te doen: Gebroken ribben.

Het duwtje in de rug dat ik nodig had

De dag dat ik mijn ribben gebroken heb zat ik bij Praktijk Yojoma te brainstormen over de doelen van onze ondernemingen en een korte jaarplanning te maken voor onze socials. Hierna ben ik aan de slag gegaan, we konden en mochten niets doen thuis dus heb ik een hele jaarplanning uitgeschreven voor Angel of Beauty.
Zo ontstonden er al snel nieuwe ideeën. door mijn spiritueel verhaal dat maar blijft groeien kreeg ik de ingeving meer natuurlijker te gaan leven. uiteindelijk bleek dit ook op de kids een betere inpakt te hebben.
Ik wou iets te gaan doen met Etherische oliën! Maar, mijn brein loopt altijd op mij vooruit. Yojoma werkt hier ook veel mee in haar praktijk en ik wil natuurlijk niet in "haar vaarwater komen" zoals we dat zeggen. Op donderdag eten wij bij mijn mama en tijdens het eten legde ik dit op tafel. Mijn gehele team (mijn gezin & mijn mama) kwamen met hetzelfde idee: Waarom vraag je niet om hier samen iets mee te doen. Dat is een top idee, maar zo goed kende ik Jo van Yojoma nog niet om te vermoeden of ze dit zou zien zitten of niet. Met toch een beetje bang in men hartje stelde ik haar die vraag de eerst volgende keer dat ik haar zag. Zij zag dit wel zitten en gingen dus aan de slag om te brainstormen wat we konden doen en hoe we dit zouden uitwerken.

 

Je doet te veel!

Na enkele keren al samen te hebben gezeten vroeg Jo: Aranka mag k nu eens eerlijk en open zijn, ik vind dat ik nu wel in de "positie" zit om je dit te zeggen.
Waar wil je met Angel of Beauty naar toe? want je doet TE VEEL! Dit kwam totaal niet onverwacht, de tijd dat ik aan Angel of Beauty achter de schermen heb kunnen werken wegens thuis zitten was me dit ook al te binnen geschoten, maar hoe ging ik hieraan werken?
Met heel gerichte vragen zette Jo dit allemaal op een snel trein en werd het al snel duidelijk welke kant ik echt uit wil, waar mijn passie nog steeds ligt en wat nu belangrijk voor me is: Pedicure en natuurlijke producten.
Na deze brainstorm heb ik mijn hele jaarplan (dat al af was) helemaal herbekeken en aangepast met deze mindset.

Mijn gedachten zijn het beu

Ondertussen maakte mijn hoofd een klik, waarom komt het dat ik al zoveel maanden achter elkaar iets anders op loop en dat ons Elou al zo lang sukkelt met eczeem en we dit niet onder controle krijgen. Die dag maakte ik nog een afspraak bij onze huisdokter, ik wou een volledig bloed onderzoek.
Voor Elou maakte hij een afspraak bij de kinderarts in het ziekenhuis. Een week later kon ik bellen voor mijn resultaten: ik had ijzer te kort, dus pilletjes innemen.
2 weken na de afspraak bij de kinderarts moesten we weer terug voor Elou haar uitslagen. Gelukkig was op allergieën alles in orde en heeft zij "gewoon" een gevoelige huid, dit zal komen en gaan. We kunnen dit onder controle houden door alle was producten thuis natuurlijker te maken. Laat net dat de ingeving zijn die ik enkele weken van de tevoren had.

Samenwerken

Tijdens het brainstormen met Jo van Yojoma vroeg ik haar meer raad om met etherische olie mijn gezondheid en die van Elou aan te pakken en leerde ik steeds meer en meer over de etherische oliën en het merk waarmee we werken kennen.
Al onze producten waren klaar, we hadden van alles 1 exemplaar gemaakt zodat we wisten wat we nodig hadden en nog moesten bij bestellen. De stickers zijn in de maak en alles wordt mooi 1 geheel. Op 7 Maart hadden we in Vosselaar het ondernemers café en Jo kwam met het idee om onze producten daar in première te laten gaan aangezien ik er mocht pitchen en mijn salon voorstellen aan de andere ondernemers. Dit was de eerste stap om onze samenwerking en de producten naar de buiten wereld te brengen.

Een fantastische namiddag

Het weekend erop hadden we met Lien van Memories By Lien afgesproken om te gaan shooten, zo hadden we beeld materiaal om onze samenwerking te verwerken in de posts voor onze socials. OOOOOH wat was dit een FANTASTISCHE namiddag. Gelachen, gezwansd en heel veel plezier gemaakt. Wat zich uitdrukte in fantastische foto's. ik was helemaal mezelf en kon weer optimaal genieten van het NU.

Er moet nog iets van mijn hart

Na deze maanden zoveel ontwikkeling te zien in Angel of Beauty en mezelf moet ik het hier toch ook even kwijt.
Jo wat ben ik blij dat ik jou beter heb leren kennen, ik kan helemaal mezelf bij je zijn en heb aan al onze tijd samen heel veel plezier. Jij hebt alles op een snel trein gezet en er mee voor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta.
You're the reason that I shine! DANK JE WEL hiervoor!
XXX

Ben je na het lezen van dit avontuur benieuwd geworden naar welke geweldige producten en de foto's van de shoot? Hou dan zeker de socials van Angel of Beauty en Praktijk Yojoma in de gaten.