More Witchy

9 Juli 2023

· Something about me
broken image

Ooooh wat is het al weer een hele tijd geleden, even updaten dus.......

Even terugblikken

Ik vond het nog eens tijd voor een blog, hier zittend achter men laptop niet wetende wat ik jullie eigenlijk allemaal wil vertellen. Dus misschien even een terugblik naar wat ik jullie het laatst verteld heb.

Het laatste dat ik jullie verteld had ging over Arjoma, De periode dat ik Jo beter heb leren kennen, helemaal mezelf terug vond en top producten met haar heb gemaakt, Arjoma dus.

 

En wat daarna?

De lancering van Arjoma ging super. Nu dat ik weer meer en meer mezelf terug vond is het avontuur maar blijven doorgaan. We hebben ons meer verdiept in de specialisatie voor pedicure (in het salon) en ons spiritueel avontuur krijgt ook meer en meer verdieping (privé en in het salon). Benieuwd? Lezen jullie mee verder?

 

En maar blijven leren

Jullie weten voetjes dat is zoals ik het zelf zeg een soort "guilty pleasure", ik vind het geweldig om jullie verder te helpen met jullie voetjes. Omdat mijn studies in Eindhoven te zwaar werden (zoals jullie op de home pagina kunnen lezen) ben ik opzoek gegaan naar cursussen waarmee ik toch nog een grootdeel van de opleiding meekrijg. Ik heb zo in de begin jaren na mijn studies orthoplasie gedaan (ortheses maken) en nu vond ik het tijd voor de volgende stap: nagelbeugels en reconstrucie.

Dus zijn we een opleiding hiervoor gaan doen. Oooh en wat was deze leuk! Ik kan jullie vanaf nu dus helpen met jullie nagels weer in vorm te krijgen en zo 'problemen' te voorkomen of ik kan met de hulp van een plakbeugel jullie nagels een andere groeistand geven zodat de nagelwallen lekker vrij blijven.

Ja jullie denken amai Aranka goed uitgelegd hoor, wel als jullie meer hierover willen lezen kunnen jullie naar de pagina behandelingen gaan en daar vind je nog veel meer uitleg over deze nieuwe technieken.

broken image

En nu ik zo bezig ben, leer ik beter mijn eigen website editor kennen, wat vinden jullie? Leuk als er zo nu en dan eens een extra foto komt piepen? (leave a comment below)

 

Becoming more and more a witch

En ondertussen leren we ook meer en meer bij in mijn spiritueel avontuur. De zon begon meer te schijnen en ik kreeg zin om naar buiten te gaan, kijk een als die bloemen en planten. Maar daar kunnen we toch ook wel meer mee dan enkel kijken hoe mooi ze zijn?

Dus ik ging opzoek en de 'Green witch' in mij kwam te voorschijn. Ik zocht en kocht boeken over wildplukken, ging opzoek naar cursussen om natuurlijk producten te maken en ging aan de slag. Zo leuk om dit alles samen met de kids te doen. Nu vragen jullie je misschien af, maar wat kwam er dan uit? Wel we hebben een geimproviseerd planten/kruidentuintje gemaakt. We hebben tincturen, zalven en spray's gemaakt.
Zoals een calendula zalf (een wonderzalf voor droogte, wondjes,....); muggenspray (de favoriet van de kids, dag muggen) zelfs al heb je een muggenbeet, even sprayen en de jeuk & beet verdwijnen als sneeuw voor de zon.

En natuurlijk blijft het daar niet bij, met de vakantie van de kids staat er nog wel wat op programma en samen te prepareren.

broken image

Eind Juni gingen we de kant van ons energetisch lichaam op. Ik volgende een chakra healing cursus, totaal niet met de bedoeling dit in het salon te gaan doen. Maar WAUW wat een ervaring was dat!
Dit wil ik niet enkel voor mezelf houden en bied ik jullie dit graag aan in het schoonheidssalon vanaf, wel ja NU.
We combineren dit met de passie voor edelstenen en dat doen we niet zomaar, de stenen na de behandeling versterken nog een de chakra healing, zalig toch?!

broken image

I love the moon!

Tijdens de laatste volle maan periode werd ik weer zo naar haar getrokken. En nu met het inplannen van de social media posts; mijn website weer te updaten, heb ik besloten jullie meer en meer te vertellen over de spirituele aspecten en mijn avontuur hierin. Angel of beauty is een schoonheidssalon voor zowel het uiterlijk als het innerlijke. Dus dit zal je ook meer en meer te zien en lezen krijgen in de blogs, social media posts, ........

broken image

Believe in miracles and they will come

xxx
Aranka