Mijn Reis naar het Realiseren van Mijn Droom

Een Eigen Schoonheidssalon

· Something about me

Hallo allemaal,

Het is geweldig om te zien dat er weer zoveel nieuwe volgers zijn! Dit is een perfect moment om mezelf opnieuw voor te stellen aan iedereen die nieuw is hier. Ik ben Aranka, en ik wil graag mijn reis met jullie delen, hoe mijn passie voor voeten me leidde naar het verwezenlijken van mijn droom: het runnen van mijn eigen schoonheidssalon.

broken image

Het begon allemaal toen ik mijn opleiding schoonheidsverzorging volgde aan het Heilig Graf in Turnhout. Ik was gefascineerd door de wereld van schoonheidsverzorging en vooral door de kunst van het verzorgen van voeten. Na het succesvol afronden van deze opleiding, besloot ik verder te gaan en podotherapeut te worden. Dit was geen gemakkelijke weg. Ik had al jaren geen Latijn meer gestudeerd, en plotseling werd ik geconfronteerd met anatomie en Latijnse benamingen. Het voelde als een enorme uitdaging, maar ik was vastbesloten om mijn doel te bereiken.

Om mijn droom sneller te verwezenlijken, besloot ik avondschool bedrijfsbeheer te volgen. Dit was een belangrijke stap in mijn ondernemersreis en bracht me dichter bij mijn doel: het opzetten van mijn eigen schoonheidssalon, Angel of Beauty. 

Nu ondernemer zijn is niet altijd makkelijk, met wie bespreek je jouw ideeën en hoe realiseer je alles achter de schermen? Wel daar heb ik een fantastische Mama / Hartsvriendin voor, zij is mijn steun en toeverlaat in alle beslissingen dat ik neem voor Angel of Beauty.

Ik bleef niet stilstaan. Ik bleef bijscholen en nieuwe technieken leren. Ondertussen trouwde ik met mijn geweldige man Robin, en we verwelkomden onze eerste dochter, Este, in mei 2018. In oktober 2019 ontvingen we het fantastische nieuws dat er nog een kleintje op komst was. Slechts twee weken voor mijn uitgerekende datum besloten we om een hondje in huis te nemen: onze lieve Simba. Dit was om Este alvast te laten wennen aan het idee dat er een baby in huis zou zijn. In juni 2020 werd onze tweede dochter, Elou, geboren. Op dat moment was ons gezinnetje compleet, en we konden gaan genieten van het leven en van elkaar. Ik ben ongelooflijk trots op mijn gezin.

Terugkijkend op mijn reis, ben ik blij met waar ik nu sta. Maar ik ben nog lang niet klaar. In de toekomst wil ik me nog verder specialiseren in pedicure, omdat dit me het meest aanspreekt van de gehele opleiding. Ik ben ervan overtuigd dat dit nieuwe avontuur even opwindend zal zijn als mijn eerdere stappen op dit pad.

Ik wil al mijn nieuwe volgers van harte welkom heten en dank jullie voor jullie steun. Laten we samen blijven groeien en leren, want de reis is nog lang niet voorbij.

Veel liefde,Aranka XXX