• broken image

  Pedicure

  Onze voeten mogen we zeker niet vergeten, zij brengen ons overal waar we heen willen en hebben veel te doorstaan. Nagels knippen, nagelriemen proper zetten, eelt verwijderen en een voetmassage. Het wordt allemaal gedaan.

  Heeft u last van andere problemen zoals: likdoorns, vervelende druk tussen; op of onder uw tenen, nagels die "raar" groeien of andere problemen?
  Dit kan opgelost worden: likdoorns worden verwijderd; vervelende druk wordt verlicht d.m.v ortheses. Binnekort kunnen ook nagels die "verkeerd" groeien behandeld worden d.m.v nagelbeugels; Heeft u nagel een trauma opgelopen en groeit deze deels niet meer? dan kan dit opgelost worden d.m.v een nagelreconstructie.

  Bepaalde problemen kunnen ook andere oorzaken hebben, ik ga samen met u opzoek naar die oorzaak.
  Door mijn kleine kennis van een korte periode aan de paramedisch hoge school kunnen we samen opzoek gaan naar de oorzaak, als nodig verwijs ik u door naar een arts of podotherapeute die samen met ons mee kan kijken naar een mogelijke (duo) behandeling.

   

  Twijfel niet om een afspraak te maken of uw vraag te stellen via het contactformulier.
   

  Uw voeten dragen veel met zich mee en kunnen uw en mijn aandacht zeker gebruiken.

  broken image

  Specialisatie behandelingen Pedicure

  Wanneer u last heeft van een ingegroeide of een sterk rond gegroeide teennagel helpt een nagelbeugel de groei van de nagel te reguleren en helpt het de druk te verminderen. Het doel is om de nagels weer terug te brengen tot normale pijnloze groei.

   

  De beugel wordt op maat gemaakt en is bedoeld om de nagel in de juiste vorm te houden en om zo de druk te verminderen. De beugel wordt met een speciale lijmtechniek aangebracht op uw nagel. Hierdoor zal de nagel uit de nagelwal omhoog getrokken worden en wordt de groei van de nagel gecorrigeerd. De nagel-beugel is gemaakt van chirurgisch staal met daar overheen een verguld laagje. Het grote voordeel is dat deze beugel op bijna alle nagels toe te passen is, ook op gevoelige nagels.

  broken image

  Er zijn verschillende mogelijkheden om nagelbeugels toe te passen zoals de plakbeugel, met haakjes aan beide zijden, of 1 haakje en 1 plakzijde. Er zijn diverse nagelbeugels beschikbaar, ik zal ter plaatse bekijken welke beugel voor u het meest geschikt is.

   

  De duur van deze therapie is afhankelijk van het herstel van de nagelplaat. Controle dient om de zes weken te gebeuren om te beoordelen of het herstel voorspoedig verloop en eventuele correcties noodzakelijk zijn.

  broken image

  Een nagelreconstructie wordt gebruikt om beschadigde nagels te herstellen. Zo kunnen gescheurde, afbrokkelende en kapotte nagels, ontbrekende nagelhoeken, trauma nagels, schimmelnagels,... gerepareerd worden.

  De natuurlijke nagel wordt gecorrigeerd door middel van een gel.

  Een nagelreconstructie geeft fantastische resultaten en het voelt heel natuurlijk aan.

  Nagelreconstructie is toepasbaar bij zowel mannen, als vrouwen!

 • broken image

  Kunstnagels - Manicure

  Een feestje of een special gelegenheid? De ideale dag om met een mooi setje gelnagels of gellak uit te pakken. Graag een set met 1 kleur of liever iets totaal anders met aangepaste nail art? Heeft u een leuk setje gezien op het internet of bij een vriendin, neem de foto gerust mee. Uw set kan gebaseerd worden op de foto waar u zo weg van bent.

  Denk je nu, aaah gelnagels is niet voor mij of ik ben nagelbijter, houden gelnagels wel bij mij?
  Dan wordt er een extra versteviging onder de gellak gezet.

  Liever geen gelnagels of gellak, maar wilt u toch verzorgde handen hebben? Dan kan u een Basic manicure laten doen

 • broken image

  Gelaatsverzorging

  Even ontspannen terwijl u uw gelaat laat verzorgen.. Uw gelaat wordt gereinigd (oppervlakkig en in de diepte), ongewenste haargroei wordt verwijderd d.m.v filmhars, uw huid wordt met een serum & masker gevoed naar de belangen van uw huid en als afsluiter een heerlijke gelaatsmassage en een dagcrème naar de behoefte van uw huid.

 • broken image

  Massage

  Even ontstressen of gewon even weg van de drukte thuis?

  Een hotstone massage is zeer sterk aan te raden in de koude herfst / winter maanden, een heerlijke massage met zowel warme hotstones als manuele effleurages.

   

  Verder kan u heerlijk genieten terwijl uw fysieke liechaam als uw energetische lichaam opgeladen wordt door een van onze spirituele massages.

 • broken image

  Ontharen

  In de lente / zomer maanden graag een kleedje of rok aan? Of gaat u op vakantie aan het zwembad in bikini liggen en wilt u van uw ongewenste haargroei tijdelijk van af?
  Gelaat, oksels & bikini worden behandeld met Filmhars. Benen worden met striphars behandeld.

 • Vragen over een behandeling?

  Neem dan contact op, ik help je graag verder.