!!Opgelet!! Nieuwe gsm nr: 0495/35.54.79

Home » Behandelingen

Gelaatsverzorging  

even ontspannen terwijl u uw gelaat laat verzorgen met de producten van Bio Balance. Uw gelaat wordt gereinigd, ongewenste haargroei wordt verwijderd d.m.v filmhars, uw huid wordt met een masker gevoed naar de belangen van uw huid en als afsluiter een heerlijke gelaatsmassage.

Kunstnagels / Manicure

Een feestje of een special gelegenheid? De ideale dag om met een mooi setje gelnagels of gellak uit te pakken. Graag een set met 1 kleur of liever iets totaal anders met aangepaste nail art? Heeft u een leuk setje gezien op het internet of bij een vriendin, neem de foto gerust mee. Uw set kan gebaseerd worden op de foto waar u zo weg van bent.

Liever geen gelnagels of gellak, maar wilt u toch verzorgde handen hebben? Dan kan u een manicre laten doen. Een basic manicure of een spa manicure, bij een spa manicure worden uw handen extra gescrubd, gevoed d.m.v een masker, ze krijgen een paraffinebad en worden nog eens extra verwend met een heerlijke handmassage.

een spa manicure is zeer sterk aan te raden aan personen die zeer droge, schrale handen hebben of veel in het water zitten.

Pedicure

Onze voeten mogen we zeker niet vergeten, zij brengen ons overal waar we heen willen en hebben veel te doorstaan. Nagels knippen, nagelriemen proper zetten, eelt verwijderen en een voetmassage. Het wordt allemaal gedaan.

Heeft u last van andere problemen zoals: zeer droge voeten, likdoorns, vervelende druk tussen; op of onder uw tenen, nagels die raar groeien of andere problemen?
Dit kan opgelost worden: zeer droge voeten worden behandeld met een paraffinebad, likdoorns worden verwijderd, vervelende druk wordt verlicht d.m.v ortheses. Binnekort kunnen ook nagels die verkeerd groeien behandeld worden d.m.v nagelbeugels.

Bepaalde problemen kunnen ook andere oorzaken hebben, ik ga samen met u opzoek naar die oorzaak.
Door mijn kleine kennis van een korte periode aan de paramedisch hoge school kunnen we samen opzoek gaan naar de oorzaak, als nodig verwijs ik u door naar een arts of podotherapeute die u zeker van uw problemen kan afhelpen.

 

Twijfel niet om een afspraak te maken of uw vraag te stellen via

Uw voeten dragen veel met zich mee en kunnen uw en mijn aandacht zeker gebruiken.

Massage

Even ontstressen of gewon even weg van de drukte thuis? 
De verschillende massages vindt u terug op de pagina

Een hotstone massage is zeer sterk aan te raden in de koude herfst / winter maanden, een heerlijke massage met zowel warme hotstones als manueel.

Ontharen

In de lente / zomer maanden graag een kleedje of rok aan? Of gaat u op vakantie aan het zwembad in bikini liggen en wilt u van uw ongewenste haargroei tijdelijk van af?
Gelaat, oksels, bikini worden behandeld met Filmhars. Benen worden met striphars behandeld.

Ook de heren kunnen ongewenste haargroei tijdelijk laten verwijderen. Hun Rug of borst wordt behandeld met Strip - of filmhars, dit is afhankelijk van de haargroei en het type huid.

Make - up

Een feestje of een special gelegenheid? De ideale dag om iedereen te verblinden met een schitterende look. De verschillende maquillage kan u terug vinden op de pagina