• PEDICURE

  Onze voeten mogen we zeker niet vergeten, zij brengen ons overal waar we heen willen en hebben veel te doorstaan. Nagels knippen, nagelriemen proper zetten, eelt verwijderen en een voetmassage. Het wordt allemaal gedaan.

  Heeft u last van andere problemen zoals: likdoorns, vervelende druk tussen; op of onder uw tenen, nagels die "raar" groeien of andere problemen?
  Dit kan opgelost worden: likdoorns worden verwijderd; vervelende druk wordt verlicht d.m.v ortheses. Binnekort kunnen ook nagels die "verkeerd" groeien behandeld worden d.m.v nagelbeugels; Heeft u nagel een trauma opgelopen en groeit deze deels niet meer? dan kan dit opgelost worden d.m.v een nagelreconstructie.

  Bepaalde problemen kunnen ook andere oorzaken hebben, ik ga samen met u opzoek naar die oorzaak.
  Door mijn kleine kennis van een korte periode aan de paramedisch hoge school kunnen we samen opzoek gaan naar de oorzaak, als nodig verwijs ik u door naar een arts of podotherapeute die samen met ons mee kan kijken naar een mogelijke (duo) behandeling.

   

  Twijfel niet om een afspraak te maken of uw vraag te stellen via het contactformulier.
   

  Uw voeten dragen veel met zich mee en kunnen uw en mijn aandacht zeker gebruiken.

 • KUNSTNAGELS - MANICURE

  Een feestje of een special gelegenheid? De ideale dag om met een mooi setje gelnagels of gellak uit te pakken. Graag een set met 1 kleur of liever iets totaal anders met aangepaste nail art? Heeft u een leuk setje gezien op het internet of bij een vriendin, neem de foto gerust mee. Uw set kan gebaseerd worden op de foto waar u zo weg van bent.

  Denk je nu, aaah gelnagels is niet voor mij of ik ben nagelbijter, houden gelnagels wel bij mij?
  Dan kan je een BIAB treatment laten doen.

  Liever geen gelnagels of gellak, maar wilt u toch verzorgde handen hebben? Dan kan u een Basic manicure laten doen

 • GELAATSVERZORGING

  even ontspannen terwijl u uw gelaat laat verzorgen.. Uw gelaat wordt gereinigd (oppervlakkig en in de diepte), ongewenste haargroei wordt verwijderd d.m.v filmhars, uw huid wordt met een serum & masker gevoed naar de belangen van uw huid en als afsluiter een heerlijke gelaatsmassage en een dagcrème naar de behoefte van uw huid.

 • MASSAGE

  Even ontstressen of gewon even weg van de drukte thuis?

  Een hotstone massage is zeer sterk aan te raden in de koude herfst / winter maanden, een heerlijke massage met zowel warme hotstones als manuele effleurages.

 • ONTHAREN

  In de lente / zomer maanden graag een kleedje of rok aan? Of gaat u op vakantie aan het zwembad in bikini liggen en wilt u van uw ongewenste haargroei tijdelijk van af?
  Gelaat, oksels & bikini worden behandeld met Filmhars. Benen worden met striphars behandeld.

 • Vragen over een behandeling?

  Neem dan contact op, ik help je graag verder.

  Alle berichten
  ×